Овен и Везни     Една от най-силните двойки – те са не

...
 
 
Овен и Везни
 
 
Една от най-силните двойки – те са не
Коментари Харесай

6 зодиакални двойки, които ще продължат завинаги и 6, които определено ще се разделят

 

 

Овен и Везни

 

 

Една от най-силните двойки – те са освен любовници, само че и най -добри другари, а.

Когато влязат в стаята, можете да почувствате позитивната сила и виждате, че те не носят маски, а че в действителност се грижат надълбоко един за различен.

Те обичат да прекарват свободното си време дружно, само че също по този начин си дават време да прекарват времето си с другари и занимания.

В им има високо равнище на взаимно съгласие и те постоянно вършат благи жестове, с цел да се зарадват един различен.

 

Телец и Рак

 

 

Упоритият Телец и прочувственият Рак несъмнено са неприятна двойка и това се вижда от началото на връзката им. Когато стартират връзка, те се пробват да прекарват доста време дружно като всички двойки, само че казусът поражда, когато те би трябвало да вземат решение.

Те просто нямат еднакъв мироглед за живота и се карат до безспир кой е по-прав.

Когато спорят, не помнят за възприятията на колегата си и биха създали всичко, с цел да се потвърдят, че са прави. Тази композиция е добра за краткосрочна връзка, само че те рядко имат продължителни връзки.

 

Близнаци и Водолей

 

 

Това е двойка, направена на небето! Те са родени един за различен.

Те са толкоз сладки, когато си довършват изреченията и когато се назовават ​​помежду си с някои сладки прякори. Те са хора, при които още от първия миг се получава това „ щрак “и до момента в който са живи.

Те изпитват голяма съпричастност един към различен, тъй че когато единият сътрудник е печален, другият се пробва да го накара да се почувства по -добре.

Те са съвършено съвпадане, тъй като знаят, че от време на време хората могат да вършат неточности, само че че в случай че имат предпочитание да работят за тяхното поправяне, в последна сметка ще се оправят.

 6 зодиакални двойки, които ще продължат вечно и 6, които несъмнено ще се разделят

Рак и Риби

 

 

Кой би споделил, че прочувствен и сензитивен Рак няма да се схваща с колегата си в любовна връзка? Но постоянно е по този начин, в случай че се срещат с Риби. Уловката е, че тази двойка има невероятна химия, само че когато нещо не е както желаят, те просто полудяват. В тази връзка Ракът обича да получава обич и внимание, до момента в който Рибите живеят в личния си свят и се пробват да задоволят потребностите си.

Стъпка по стъпка те стигат до точката на изкривяване и не могат да продължат напред.

Ако останат дружно това не би било добре за никой от тях. Ето за какво тази зодиакална композиция в никакъв случай не остава дружно дълго време.

Но най -важното е, че те нямат неприятни усеща и постоянно остават другари по-късно.

 

Лъв и Козирог

 

 

Кралят на джунглата се схваща със способния Козирог, тъй като и двамата обичат силата и триумфа. Нямат нищо срещу да работят интензивно, само че обичат да им се отдава заслуга за упоритата им работа.

И двамата са експерти в сферите си и обичат да бъдат най -добрите в това, което вършат. В любовта те не са егоисти, по тази причина биха създали всичко, за, в случай че и те са щастливи.

Работата е там, че те не могат да мислят за проблемите на други хора, до момента в който не решат своите.

Те постоянно се подтикват един различен да станат най -добрата версия на себе си и да станат много горди и щастливи, когато видят резултатите.

Те обичат да се хвалят с триумфа на колегата си, тъй че постоянно ще ги чувате да приказват за колегата си на своите другари или сътрудници.

 

Дева и Стрелец

 

 

постоянно търси сътрудник, който да я обича повече от всичко, само че сигурно няма да го намерят в лицето на Стрелеца.

Той е по -упорит и се грижи за себе си и своите стремежи. Тази двойка има невероятни другарски връзки, само че в любовта постоянно са в несъгласие и си предизвикват стрес.

След време стартират да се одобряват един различен за даденост и се държат неприятно.

И двамата са много упорити, когато става въпрос за обич, и при положение, че позволен неточност, в никакъв случай няма да признаят, че са отговорни.

Техните борби постоянно са много груби, а в някои случаи приятелите им би трябвало да се намесват, с цел да не се избият.

Хубавото е, че откакто се разделят, те към този момент не контактуват между тях и оставят всичко в предишното.

 6 зодиакални двойки, които ще продължат вечно и 6, които несъмнено ще се разделят

 

 

Везни и Рак

 

И Везните, и Ракът са много прочувствени и чувствителни и това им оказва помощ да поддържат любовта си жива. Когато обичат, отстъпват всичко и биха създали всичко за щастието на колегата си.

Когато ги видите, тяхната обич ще ви подсети за онази винтидж обич и е толкоз сладко да ги видите щастливи, защото такава обич не се случва толкоз постоянно.

Освен че са най -добри другари един на различен, те са невероятни любовници и несъмнено можете да почувствате любовта им всякога, когато сте с тях.

Те не наскърбяват, вземат решение проблемите допустимо най -скоро, с цел да могат по-късно да се насладят на любовта си.

 

Скорпион и Овен

 

 

Тази двойка несъмнено не е добра и те са наясно с това. Уловката е, че те могат да прекарат известно време дружно, само че през множеството време се карат кой е прав.

Битките им са много енергични и в случай че имат проблеми, те няма да чакат да се приберат, с цел да ги разрешат, а ще се карат пред приятелите си и по този метод ще ги доведат до неуместната обстановка. Всеки от двойката с подобаващия сътрудник може да е сбъдната фантазия, само че тази композиция несъмнено няма да се получи в дълготраен проект.

 

Стрелец и Лъв

 

Кралете на джунглата не са едни и същи, когато се срещат със Стрелец и той ще ги трансформира в изцяло друг човек.

И двамата научават доста един от различен, осъзнават, че са обърнали прекалено много внимание на нещата, които въобще нямат значение. Това поддържа тази двойка жива и те в никакъв случай не биха създали нищо, с цел да рискуват любовта си.

Когато обичат, отстъпват всичко и дефинират цели, тъй че другите да знаят за това.

Например, постоянно ще избират да останат у дома с сътрудниците си, в сравнение с да прекарат дива нощ на открито. Точно толкоз обичат и ценят това, което имат вкъщи.

И хубавото е, че сътрудниците им вършат същото, тъй че са равни. Това е тяхната рецепта за безконечна обич и те се гордеят, че поддържат нещо скъпо живо.

 

 6 зодиакални двойки, които ще продължат вечно и 6, които несъмнено ще се разделят

 

Козирог и Близнаци

 

 

Близнаците са двоен знак, тъй че в никакъв случай не знаете дали това, което усещат, е същинско или не.

Само в случай че ги познавате доста добре, ще можете да видите дали те в действителност ви обичат или към момента не могат да решат.

В композиция с Козирог, Близнаците постоянно се пробват да осъществен личните си стремежи, без да се грижат за колегата си, което в последна сметка ги изправя до стената и нямат къде другаде да отидат. Те просто мислят, че заслужават някой по -добър, по тази причина одобряват Козирога за даденост.

 

Водолей и Дева

 

Тази двойка е всичко, което в миналото ще желаете от любовта.

Когато ги видите да се гледат с този взор на кученце, да си споделят какъв брой са влюбени, не можете да извършите нищо друго, с изключение на да ги поздравите и да им кажете, че е толкоз прелестно да ги видите такива.

 

 

Риби и Козирог

 

Рибите, които живеят в личен свят на въображение и мощният Козирог, въобще не са подобаващи. Те просто не са на една и съща страница и колкото и да се пробват да накарат нещата да работят, те не могат.

Уловката е, че те не знаят къде отиват с връзката си, защото никой от тях не поставя огромни старания да усъвършенства нещата.

Те просто вървят по течението и имат вяра, че връзката им ще се развие, даже и да не работят доста по нея.

Но това е казусът.

Един от тях постоянно мисли, че другият ще подреди нещата и назад, само че в последна сметка те се сблъскват с една стена и към този момент няма къде да отидат.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР